Photo: Rina Beldo

Fra: Bjørnar Johnsen <bjornar@infill.no>

Dato: 28. februar 2014 19:19:31 CET

Til: shoc belem <rinabeldo@hotmail.com>

Emne: Re: Utstilling i April 2014

 

Jeg kan med dette bekrefte at Erikka Fyrand og Rina Beldo skal arrangere en utstilling i Galleri Infill i Parkveien 5 fra 10. april til slutten av april.

 

Mvh

Bjørnar Johnsen

Galleri Infill

 

Sendt fra min iPhone

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VELKOMMEN TIL ÅPNING TORSDAG 10.APRIL kl 1800

https://www.facebook.com/events/294084707410183/


Velkommen til vindusutstillingen Resurrection med arbeider av Rina Beldo og Erikka Fyrand. Utstillingen er en fortsettelse av flere års samarbeide mellom kunstnerne fra utstillinger i Kragerø og Drammen.

Installasjonen som vises i april i galleri Infill forholder seg til mystikk, tro og religiøsitet. Arbeidene presenteres på gamle tapeter med assosiasjoner til pergamentruller og papyrus.

Rina Beldo er billedkunstner, litteraturviter og fotograf. Menneskets tilstand og steders historie er et gjennomgående tema i Beldos arbeider. Vi møter mytologiske skikkelser, arketyper, litterære henvisninger og leken poesi. Beldo jobber hovedsakelig med tegning, fotografi og maleri, men har de siste årene laget flere installasjoner.

Erikka Fyrand har jobbet innen mange kunstneriske felt bla. performance, installasjon, maleri, fotografi, skulptur og smykker. De siste årene har fokuset ligget på maleriet. I Fyrands bilder møter vi det sarte meditative eller voldsomme energiske uttrykk. Bildene blir til i hennes jakt på meningen med livet og er speil av hennes livsanskuelser.

Se www.boblertilfolket.com for tidligere og kommende utstillinger.
www.erikkafyrand.com
www.rinabeldo.com

4. apr, 2014